Kemosugar.hu

HC CoQ10 MD Szirup

Ideiglenes készlethiány, pillanatnyilag nem rendelhető!

ORVOSTECHNIKIA ESZKÖZ (készítmény)

Oxidatív stressz és a koenzim Q10

250 ml-es palack 10 ml-es mérőkupakkal

Ár: 13.900 Ft helyett: 9.990 Ft

Az oxidatív stressz egy biológiai kifejezés, arra a károsodásra, ami akkor alakul, amikor oxidációs tényezők (sugárzás, ételmérgezés, toxikus anyagok, krónikus gyulladás állapota stb.) meghaladják az antioxidánsok védelmi rendszerének szintjét (amit főként az endogén enzim rendszer, mint például a SOD (superoxide dismutase), a koenzim Q10, a peroxidáz, a különböző vitaminok, ásványi anyagok stb. testesítenek meg).

 

Többé már nem kétséges, hogy az oxidatív stressz a felnőttek és az idősödő emberek főbb krónikus betegségeihez köthető, ami tipikus degeneratív elváltozással és az öregedési folyamat párhuzamos kialakulásával jár együtt.

 
A megváltozott intramitokondriális metabolizmus, a fokozott szabad vas mennyiséggel és a hibásan működő mitokondriális légzési lánccal, ami fokozott szabadgyök képződéssel és oxidatív károsodással jár képviselhet egy olyan mechanizmust, ami esetleg kompromittálhatja a sejt vitalitást. Egy kizárólag CoQ10-el történő beavatkozás vagy annak egyéb tápanyagokkal való kombinálása alapvetően fontos a mitokondriális diszfunkció szempontjából, kettő ok miatt. Az egyik ilyen ok az antioxidáns szerepe annak a molekulának, amely az E-vitaminnal szinergiában, véd a kiváltott lipidperoxidációtól. A másik ok még specifikusabb, mert a Q10 egy korlátozó tényező az elektron transzportláncban.

 
A HC CoQ10 egy orvostechnikai eszköz, ami a benne található nyálkahártyához tapadó (mukoadhezív) anyagoknak köszönhetően, lehetővé teszi egy védő membrán kialakulását a nyálkahártyán, növelve a nedvességet, megakadályozva a szájszárazságot (xerostomia) és megvédve azt az irritációt okozó anyagoktól (gomba és baktérium) a kemoterápiás, radioterápiás és műtétet követő kezelések alatt álló, valamint a krónikus degeneratív idegrendszeri betegségek (Alzheimer kór, miaszténia, miozitisz, stb.) esetében, a koenzim Q10 szedése segít védelmet nyújtani az oxidatív stressz okozta sejt károsodással szemben.
 
HATÓANYAGOK: víz, grindelia, plantain, helikriszum, koenzim Q10, glicerin, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, őszibarack aroma.

25.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

no. 363212

93/42/EEC

Bejelentkezés

Kosár tartalma

 x 

A kosár üres

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.