Kemosugar.hu

mucotherapy ragotabletta Mucotherapy rágótabletta

ORVOSTECHNIKIA ESZKÖZ (készítmény)
 
20 db rágótabletta

 

Ár: Átmenetileg nem rendelhető!
 
Egy szabad rendelkezés alá eső, radioterápia vagy kemoterápia által okozott sérülések megelőzésére és kezelésére és orális mucositis tünetekre javallott nyálkahártyához tapadó (mukoadhezív) készítmény.

Enyhíti a radioterápia vagy kemoterápia okozta sérülések és gyulladások által kiváltott fájdalmat. A kezelésnek a radioterápia vagy kemoterápia megkezdésekor kell kezdődni.HATÓANYAGOK: Aloe vera kocsonya por, dimys winter, propolisz, 6% galangin, eukaliptusz illóolajok por formában, plantain E / D 1,4, menta illóolajok Hordozóanyagok: PEG 6000 szukralóz, fruktóz, Ac. maltodextrin, borkősav, citromízesítés. Film-képző anyag: idrossipropilmeticellulosa.

A kemoterápia által kiváltott nyálkahártya érzékenység és duzzanat (mucositis) és a radioterápia

Az utóbbi években fontos előrelépést tettünk a kemoterápia és a radioterápia gyakori mellékhatásainak megelőzése, kezelése és megfékezése terén. Mindez az őket kiváltó okokkal kapcsolatos új ismeretek megszerzésén és meghatározott kezelések kidolgozásán vagy megelőző óvintézkedéseken keresztül vált lehetővé. A fej és a nyaki terület kemoterápiás és radioterápiás kezelései az emésztőrendszer nyálkahártyájának és a nyálmirigyek bizonyos elváltozásait okozhatják. Ezen elváltozások következményeként a nyálkahártya érzékenysége és duzzanata (mucositis), múlandó és visszafordítható  betegségek és a nyáltermelés csökkenése miatt szájszárazság alakulhat ki. A mucositis a hámszövet (epithelium) elvékonyodása, amihez intenzív kipirosodás, fekélyesedés, fájdalom, vérzés és fokozott fertőzésveszély társul. Orális mucositis becslés szerint a kemoterápiás kezelésben részesülő emberek egy harmadánál alakul ki és még ennél is nagyobb számban, amikor a kemoterápiát nagyobb adagokban alkalmazzák, és amikor azt radioterápiával párosítják. Általánosan elfogadott, hogy a tünetek korai felismerése és az előfordulásuk súlyosságának mérséklésére irányuló prevenció fontos része a terápiás folyamatnak és hozzájárul az életminőség javításához a rákos kezelés alatt.

25.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás

no. 653731

93/42/EEC

 

Bejelentkezés

Kosár tartalma

 x 

A kosár üres

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.